Lekker barbecueën met houtsnippers van whisky

Lekker barbecueën met houtsnippers van whisky

Barbecueën is leuk en gezellig en een ultieme gelegenheid om je grill-skills te laten zien. Lekker met familie en/of vrienden bijkomen achter de barbecue onder het genot van een drankje. Maar vergeet niet om het vlees ook te verwennen. Het “draait” ook om de vlees natuurlijk.

Als je wilt dat het vlees nóg lekkerder wordt, kun je houtsnippers op het vuur leggen. Zo zorg je niet alleen voor een lekkere geur maar ook voor een lekkere smaak. En met de houtsnippers van Jack Daniels voeg je er nog een beetje extra aan toe want de Point-Virgule Daniels Wood Smoking Chips zijn houtsnippers afkomstig van oude whiskyvaten van Jack Daniels whisky. Leg de houtsnippers op de barbecue om je ingrediënten van een whisky rooksmaak te voorzien.

Als extra tip raden we je aan om een handvol van de houtsnippers, bij het gebruik op een barbecue, een kwartiertje te laten weken in water. Verspreid ze vervolgens over de hete kolen. Lekker!!

Bij een elektrische of gas grill wikkel je een handvol droge snippers in aluminiumfolie met de uiteinden gedeeltelijk open. Plaats deze op de grill voor een soortgelijk effect.

Dus, met de Point-Virgule Jack Daniels houtsnippers ben jij de enige echte chef achter de grill. Laat vrienden en/of familie zien wie de echte grillmaster is met je skills en een beetje hulp van onze oude vriend Jack Daniels. En zo kan jij lekker barbecueën met houtsnippers van whisky.